Novogradnje
Akcijska ponudba!
Enostanovanjska hiša
Enostanovanjska hiša s 166,5 kvadratnimi metri bivalne površine.
Poglejte več
Projekt v pripravi
Stanovanjski blok Pod hribom
Stanovanjski blok na območju bivše tovarne TOK v Ilirski Bistrici.
Poglejte več
Gerečni.K.DesignO nas
Kontakt

Stanovanjski blok

Pod hribom

Projekt v pripravi
Povpraševanje

Izpolnite anketo

Vljudno vam vabimo, da izpolnete kratko anketo glede stanovanjske teme v Ilirski Bistrici. Odgovori so anonimni in nam bodo pomagali oblikovati nove stanovanjske enote glede na vaše potrebe, želje in zmožnosti.

Območje bivše tovarne TOK

Ilirska Bistrica
V dogovoru z Občino Ilirska Bistrica smo v letu 2022 v fazi pogovorov glede priprave projektne dokumentacije za gradnjo prvega večstanovanjskega objekta na območju pod Hribom svobode v Trnovem. Spodnje informacije so informativne narave.
V trinadstropnem stanovanjskem bloku je predvidenih 14 stanovanjskih enot v treh velikostih: dvosobno stanovanje ima okrog 40 m², trisobno stanovanje 68 m² in štirisobno stanovanje 88 m². 

Predvidene so tri stanovanjske enote v pritličju z lastniško zelenico oz. atrijem ob stanovanju v velikosti od približno 14 do 55 m², stanovalce v nadstropjih pa bodo razveselili prostorni balkoni. Objekt bo imel dvigalo, ki bo olajšalo dostop do bivanjskih prostorov gibalno oviranim osebam. 

Vsaki enoti pripada shramba in eno do dve parkirni mesti ob objektu. Parkirna mesta pa bi imela možnost postavitve nadstreškov za avtomobile, ki ščitijo jeklene konjičke pred neugodnimi vremenskimi razmerami.
Zasteklitev objekta bo izvedena s troslojnimi PVC okni, vsaka stanovanjska enota pa bi imela tudi protivlomna vhodna vrata. 

Ogrevanje je predvideno s toplotnimi črpalkami, na ravni strehi pa bi bila postavljena sončna elektrarna, ki bo delno ali v celoti pokrila potrebe stavbe po električni energiji. 

Stavba je torej zasnovana z idejo čim večje samooskrbe z električno energijo, kar pomeni manjše tekoče stroške električne energije in manjše stroške ogrevanja za stanovalce, predvsem pa neodvisnost od sprememb cen energentov.
Stanovalci soseske Pod Hribom bi imeli vse dejavnosti na dosegu roke: od šole, zdravstvenega doma, lekarne, upravnega in kulturnega središča Doma na Vidmu, živilskih trgovin, bližine železniške in avtobusne postaje ter zelenih površin na Hribu svobode, pa vse do pošte, banke, pekarne, kavarne in gostilne oddaljenih le lučaj stran. 

Lokacija je idealna za vse rekreativce, saj nudi idealno izhodišče za hojo in kolesarjenje v službo ter po opravkih.
Večstanovanjski objekt v soseski Pod hribom bi s svojo moderno in atraktivno zasnovo, parkirnimi površinami ter odlično lokacijo nudil vse potrebno udobje bivanja. 

Zelene travnate površine in na novo zasajena drevesa ter grmovnice pa bi zaokrožile videz idilične in mirne soseske za mlade pare in družine z otroki ter upokojence.

Želite biti obveščeni o projektu?

Pošljite nam e-mail ali sporočilo prek kontaktnega obrazca in obveščali vas bomo o projektu.
Več informacij lahko pričakujete v prvi polovici 2023.
Kontakt
Podjetje Gedoma d.o.o. je nastalo kot odgovor povpraševanja trga po kvaliteti. Zavezani smo svojim načelom visokih standardov, poštenosti, strokovnosti in posluhu za potrebe okolja.
© 2022 Gedoma d.o.o. Vse pravice pridržane.
crossmenu